Een goed vindbare website? SEO - ZOIEZO grafisch ontwerp
16681
page-template-default,page,page-id-16681,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Een goed vindbare website?

Natuurlijk wil je graag een goed vindbare website! Een website met een zoekmachine geoptimaliseerde tekst zodat de website en de pagina’s op de belangrijkste kernwoorden gevonden worden. Kernwoorden die aansluiten bij jouw producten en/of diensten.

Goede en relevante content die voldoet aan de vraag van de bezoeker. Deze bezoekers zijn uiteindelijk diegene die tot een conversie overgaan door bijvoorbeeld contact met je op te nemen of een product te kopen.

Wij schrijven teksten die voldoen aan de SEO-eisen.  Teksten voor je hele website, specifieke landingspagina’s, blogs of testimonials. Wij kijken naar het doel dat jij wilt bereiken. We schrijven inhoudelijke en creatieve teksten die leiden tot conversie. Teksten die good will creëren en je naams- en merkbekendheid verhogen.

En natuurlijk vergeten wij de beschrijving van de URL, de paginatitel, de paginaomschrijving en alt-tags niet!

Al onze websites worden technisch zoekmachine vriendelijk opgeleverd. Of je al een website hebt of niet. Wij optimaliseren je website door o.a. onpage-optimalisatie, linkstructuren te analyseren en te verbeteren en teksten te herschrijven.