Kosten website laten maken? ZOIEZO grafisch ontwerp
16065
page-template-default,page,page-id-16065,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Wat zijn de kosten om een website te laten maken ?

De kosten zijn afhankelijk van je wensen. Denk aan het aantal pagina’s dat ontworpen moet worden.  Of de functionaliteiten die moeten worden toegevoegd. Voorbeelden zijn een contactformulier, fotogallerij, google maps. Maar ook online betaalmogelijkheden en nog veel meer.

Om toch een idee te krijgen met betrekking tot de kosten voor je website staan hieronder enkele voorbeelden. Alle pakketten zijn op basis van een responsive design inclusief het WordPress beheersysteem. Je bepaalt zelf waar je je site wilt hosten en betaalt slechts eenmalig voor de installatie.

Budget Website

Tijdelijk
Van € 299,-

Voor € 199,-

Een goedkope, maar professionele website op basis van een bestaande template die standaard is voorzien van nieuwsberichten, contactformulier of portfolio die je zelf kunt vullen en onderhouden m.b.v. WordPress. Dit is inclusief installatie, aanpassen naar huisstijlkleuren en 1 uur uitleg m.b.t. het onderhouden van de pagina’s.

Basic Website

Tijdelijk
Van € 599,-

Voor € 399,-

Heb je geen tijd, zin of ervaring m.b.t. het vullen van de pagina’s dan is de basic website ideaal. Hiervoor krijg je alle items die bij de budget website horen, maar vullen wij ook 5 pagina’s met aangeleverde tekst en foto’s. En ontwerpen we 3 slides voor de homepagina inclusief 3 professional stockfoto’s.
.

Professional Website

Volledig op
maat gemaakt

Vanaf € 1599,-

Wil je een website met een eigen design inclusief contactformulier en WordPress dan is de professional website de ideale oplossing. Naast je eigen ontwerp vullen we ook 5 pagina’s met jouw tekst en foto’s, krijg je 3 slides met 3 professional stockfoto’s en twee uur uitleg m.b.t. het beheersysteem.
.
.
.

Premium Website

Volledig op
maat gemaakt

Vanaf € 2599,-

Wil je maatwerk met meerdere pagina layouts, contactformulier, statistieken, portfolio en extra functionaliteiten zoals een fotogalerij, store-locator of webshop dan is een premium website de beste oplossing. Hierbij krijg je 2 uur uitleg m.b.t. het CMS, vullen we 5 pagina’s en ontwerpen 3 slides met 3 professional stockfoto’s.
.

Al onze websites worden standaard zoekmachine vriendelijk opgeleverd. Naast het technische aspect is een goede vindbaarheid afhankelijk van de juiste hoeveelheid tekst met de juiste zoekwoorden en een goede link-building. Ben je geen held in teksten schrijven of heb je geen kaas gegeten van zoekmachine optimalisatie dan willen we je hier uiteraard graag bij helpen. Vraag naar de mogelijkheden!