Portfolio | Websites - Webdesign - Webshops | ZOIEZO Grafisch Werk
5860
page-template-default,page,page-id-5860,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
  • Alles
  • Brochure ontwerp
  • Huisstijl ontwerp
  • Logo ontwerp
  • Webdesign
  • Webshop

Webdesign

Wil je een website laten maken met een eigentijdse design, een website die voldoet aan de laatste technische eisen en ook nog eens goed vindbaar is? ZOIEZO ontwerpt webdesigns voor websites die vervolgens in WordPress gebouwd worden. WordPress is een zeer eenvoudig content management systeem (CMS). Het biedt vele mogelijkheden zoals een onderhoudsmodule waarin je zelf gemakkelijk teksten kunt wijzigen of foto’s of pagina’s kunt toevoegen. Voor simpele aanpassingen hoef je niet je webbouwer in te schakelen, maar heb je de vrijheid om snel iets op je website te wijzigen of toe te voegen! Wil je een compleet nieuw (mobile responsive) webdesign zodat deze geschikt is voor mobiel en tablet? Wij bieden een aantal websitepakketten waaruit je een keuze kunt maken. Voor ieder budget hebben wij een oplossing.

Webdesign voor webshop

Ga je een webshop opstarten? ZOIEZO ontwerpt het webdesign voor je webshop. Een ontwerp dat past bij jouw huisstijl en de producten die je verkoopt. Een goed vindbare webshop met een duidelijke navigatie geschikt voor een laptop, tablet en mobiel. Helemaal mobile responsive! Dit is erg belangrijk omdat steeds meer mensen hun online aankopen via een mobiel doen!

Logo ontwerpen

Een logo zorgt voor naamsbekendheid en herkenbaarheid van je bedrijf of je product. Een goed en professioneel logo ontwerp is daarom van groot belang. Past de kleurstelling bij je product, sluit de stijl van het logo aan bij datgene waar je bedrijf voor staat? Spreekt het je doelgroep aan? Maar kan het ook praktisch toegepast worden op je briefpapier, website, auto of iedere andere communicatie uiting. Je investeert in het ontwerp van je logo, dus je wilt er wel een aantal jaren mee vooruit kunnen! En dat begrijpen wij!

 

ZOIEZO ontwerpt je logo door te luisteren naar jouw wensen maar ook door zich te verdiepen in de doelgroep, je product of dienst en de markt waarin jij opereert. Met onze ervaring, inzicht en creativiteit ontwerpen wij een professioneel logo waar jij blij mee bent en achter staat.

Huisstijl ontwerpen

Een huisstijl zorgt ervoor dat je je bedrijf altijd eenduidig in de markt presenteert waardoor de herkenbaarheid van jouw bedrijf nog beter wordt. Op je briefpapier, envelop en visitekaartje worden je logo met al je gegevens zoals je adres, telefoonnummer en e-mail adres altijd op dezelfde manier opgemaakt. Een mooi geheel dat de professionaliteit van jouw bedrijf uitstraalt!

Nieuw logo of huisstijl

Het ontwerpen van een logo is al mogelijk vanaf € 299,-. Voor het ontwerpen van een complete huisstijl bestaande uit een nieuw logo, visitekaartje, briefpapier en envelop zijn de totale kosten € 599,-.!

(Digitale) Brochure ontwerpen

Brochures heb je in allerlei vormen en maten! Iedere keer is het een uitdaging om een brochure te ontwerpen waarmee je je doelgroep verrast en de gewenste aandacht krijgt. ZOIEZO heeft brochures ontworpen die in een gedrukte versie zijn verschenen maar ook digitale brochures. Een digitale brochure kan per e-mail naar de klant of prospect gestuurd worden maar is ook prima geschikt voor je website.