De eindexamens komen steeds dichterbij. Dit zijn spannende tijden die de leerlingen niet snel zullen vergeten. Om een blijvende herinnering mee te geven krijgen alle eindexamenkandidaten een jaarboek waarin ze kunnen terugkijken op een belangrijke periode op hun leven. Iedereen komt aan bod, leraren en leerlingen krijgen hun eigen plekje met foto en beschrijving.

Dit jaar is het weer mogelijk om een persoonlijke felicitatie in het jaarboek te plaatsen met tekst en/of foto. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden om uit te kiezen met de voorwaarden waar de advertentie aan moet voldoen. De achtergrond wordt aangepast naar het betreffende thema van dit jaar.

De foto’s moeten een minimale resolutie van 300 dpi op 4x6cm hebben. 

U kunt de felicitatie aanleveren tot uiterlijk vrijdag 2 juni 2022. Omdat de jaarboeken op tijd naar de drukker moeten is het helaas niet mogelijk om na 2 juni felicitaties te plaatsen of te annuleren.

Tip! Bij twijfel of uw kind zal slagen kunt u de tekst neutraal op stellen zoals bijvoorbeeld: ‘Je hebt er super hard voor gewerkt en we zijn trots op je. Liefs Papa, Mama, Lisa en Jasper!’

Felicitatie zonder vormgeving maximaal 80 tekens – € 8,75

Felicitatie met vormgeving maximaal 120 tekens – € 19,50