Een WordPress website laten maken

Een professionele WordPress
website of webshop voor ieder budget!

Met een WordPress website bespaar je op ontwikkelings­kosten, maar niet op functionaliteiten. Kies één van onze premium templates of geef je wensen aan als je de website op maat gemaakt wil hebben. Lever je teksten en foto’s aan en wij zorgen ervoor dat je website er top uit komt te zien.

Vind je het lastig om zelf teksten te schrijven of fotomateriaal te zoeken? Geen probleem, ook dat kunnen we voor je verzorgen.

Wat mag je verwachten?

Om te beginnen een
super mooie website!
Maar dat is niet alles 😉

Responsive design

Natuurlijk werkt jouw website goed op desktop, tablet en mobiel. Dat noemen we met een mooi woord responsive design.

Zelf te onderhouden

Voor het aanpassen van tekst en foto’s heb je mij absoluut niet nodig. Na goedkeuring van de website krijg je 2 uur uitleg over hoe je zelf aanpassingen kunt doen.

Technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines

WordPress is technisch gezien al erg goed ingericht voor zoekmachines. Wil je de vindbaarheid nog meer verbeteren dan kunnen we je ook helpen met het verbeteren van de inhoud zodat deze voldoet aan de criteria van zoekmachines.

Geen onnodige kosten

Door gebruik te maken van WordPress bespaar je tijd aan het ontwikkelen van de technische basis voor je website. Kies je voor een bestaande template dan profiteer je ook nog eens van een top design waarbij alleen de kleuren, foto’s en lettertypes naar wens aangepast hoeven te worden.

Ervaringen van opdrachtgevers

Enkele websites en webshops